IgRAJnica je svojo zgodbo začela pisati v začetku leta 2018, moja zgodba o samostojni poti pa se je rodila že mnogo prej.

Odraščala sem v zelo podjetniški družini, kjer sta bila delo in samodisciplina nekaj osnovnega. Privzgojeno imam vrednoto, da je v življenju nekaj najlepšega, če delaš to kar imaš rad, še bolje pa da to »nekaj« ustvariš sam.

Vedno me je zanimalo veliko različnih stvari. Ljubim ples, rada opremljam prostore, dekoriram, organiziram dogodke. Obožujem vse kar je v povezavi z estetiko, lepoto in detajli.

Ko sem postala mama, je bil moj fokus v večini v otroškem svetu - in od tu je prišla tudi prava poslovna ideja.

 
 

igRAJnica je kot moj tretji otrok. Posvečam ji veliko pozornosti, jo negujem in skrbim, da je vedno lepa in urejena. Nadvse pomembno mi je, da se ljudje tukaj počutijo maksimalno udobno, sproščeno in domače. Da uživajo v vseh detajlih, ki so včasih, ko hitimo in norimo, očem tako skriti.

igRAJnica je prostor z dušo, kjer imajo fokus detajli. Tople pastelne barve, veliko svetlobe, lesene igrače, domača kuhinja in terasa. Vse skupaj da človeku poseben čar, da se počuti prijetno in posebno.

Moja vizija je, da prepoznate čar igRAJnice. Če želite za svojega otroka vedno nekaj posebnega in drugačnega, potem ste na pravem mestu. Ponuditi mu nekaj več od običajnega.

S svojim poslanstvom, in s pomočjo vseh mojih poslovnih partnerjev, želim, da se pri nas počutite RAJsko! Bodisi na otroškem praznovanju, igranju, delavnici ali pa na dogodkih za odrasle.

 

Odprto srce in strast sta vodilo na moji poti!
Anita – mama, partnerka, ženska, podjetnica.