Najem igRAJnice za praznovanje

 

Ob najemu prostora ste v naši igralnici sami.
30 minut pred začetkom zabave vas dočakamo v igRAJnici, razkažemo prostor, zaželimo dobro zabavo ter vas zapustimo.

Najem igRAJnice vsebuje:
Zakup celotnega prostora samo za vas, okrasitev igralnice s pastelnimi baloni ter balonom s številko starosti otroka, uporabo kuhinje z vsemi pripomočki za praznovanje (kozarci, krožniki, pribor, sklede, nož, vrč, pribor za rezanje torte, kuhalnik, kava, čaj ter uporaba hladilnika). Poskrbljeno je tudi za mamice z dojenčki.

Za vas imamo pripravljeno rajsko vabilo.

 

Organizacija RAJskega praznovanja

Če želite, lahko organizacijo celotnega rojstnega dne prepustite nam.
Ob najemu prostora za praznovanje, lahko za vas naročimo in dostavimo torto, organiziramo vrhunski catering. Po želji vam lahko organiziramo animacijsko zabavo, poslikavo obraza, prigrizke, ter za vas dekoriramo igRAJnico.

 

V Tortarnici lahko za vas pripravijo božanske torte, luštne cupcake-e ali pa nadvse trendovske cakepopse.

Ne skrbite za prevzem, vaše dobrote vas bodo na dan praznovanja pričakale v igRAJnici.

 
 

Če si želite praznovanje, ki bo vašim gostom vzelo dih, si obvezno zamislite vrhunsko pogostitev, ki jo samo za vas pripravi ekipa Catering.LAB.

 
 

Če si želite popestriti praznovanje, imamo na voljo animatorko, ki z veseljem naredi poslikavo obraza vašim malčkom ali za njih pripravi zabavni program.

 
 

Želite imeti unikatno zabavo?

Prepustite nam, da uredimo prostor tako, da se boste počutili kot v RAJu. Od vas želimo le iztočnico oziroma tematiko zabave, za vso ostalo dekoracijo poskrbimo mi.

 
 

Naj bo praznovanje pot v domišljijo in pravljice. Za vašega otroka lahko organiziramo prav posebno tematsko animacijo zabavo.

 

Butična trgovinica

 

V igRAJnici podpiramo slovenske umetnike, zato jim omogočamo stik z vami.

Na naših poličkah so razstavljeni njihovi izdelki, katere lahko kupite. Lahko so tudi dobra ideja za darilo.

Na voljo trendovske "Lalabow love" naglavne pentljice različnih oblik. Unikatni modni dodatki, narejeni z ljubeznijo.

"Babaloo Art" se lahko pohvali z barvitimi, živahnimi sestavljankami za otroke. Na voljo v štirih različnih živalskih motivih. Vsi izdelki na voljo v igRAJnici.

 

Baby shower

 

Naš RAJ lahko spremenimo v prijeten kotiček za praznovanje BABY SHOWER zabave.

 

Mami chill out

 

Kateri mamici po dolgem tednu obveznosti ne bi pasal miren večer, brez skrbi, s kozarčkom dobre pijače, brez gneče in samo smeh in dobra volja?!?

Mamice lahko najamete prostor tudi za druženje ob večerih za sprostitev v prijetnem ambientu in družbi svojih prijateljic. Zberite svoje prijateljice na kup in odhitite v igRAJnico.

 

Najem prostora za poslovne dogodke

 

Želite organizirati seminar, delavnico ali podoben dogodek za manjšo skupino oseb? igRAJnica je primeren prostor tudi za to.

 

Dogodki za odrasle

 

Tematsko srečanje namenjeno odraslim.

Pripovedovanje podjetniških zgodb o uspehu, vloga ženske v današnjem svetu, ravnotežje med materinstvom in podjetništvom, svetovanje o vzgoji, lepotni ženski dogodki.